Logistiek partner
 
+31 (0)499 577271

Wij regelen alles voor u op logistiek gebied. Natuurlijk het transport zélf, maar bijvoorbeeld ook verzekeringen, douane-afhandelingen, én de opslag. Onze mogelijkheden zijn flexibel en altijd doeltreffend.

Opslag

Als u goederen produceert of verhandelt, heeft u veelal te maken met voorraad beheer. Wij snappen dat uw voorraad uw kapitaal is. En dat u niet alleen ruimte nodig heeft voor opslag, maar dat een slim en efficiënt proces ook belangrijk is. Hiermee wint u tijd en bespaart u geld. Wij denken graag mee in oplossingen, onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u zelf onvoldoende opslag ruimte? Dan regelen wij dit voor u. Of dat nu tijdelijk of permanent is, wij zoeken met onze partners naar geschikte mogelijkheden. 

Heeft u een eigen magazijn? Laat ons eens meekijken hoe u beter gebruik kan maken van de ruimte en hoe we uw logistieke proces kunnen verbeteren.

Een goede analyse van de behoeften van uw klanten én uw transportvraag, is voor ons altijd het startpunt. Neem vooral eens contact met ons op, zodat we met u kunnen meedenken! 

Om terug te gaan naar onze algemene diensten pagina, klik hier.