Logistiek partner
 
+31 (0)499 577271

Wij regelen alles voor u op logistiek gebied. Natuurlijk het transport zélf, maar ook eventuele opslag, verzekeringen, douane-afhandelingen, etc. Zeker ook bij zeevracht transporten bieden wij onze toegevoegde waarde, door alles uit handen te nemen. 

Zeevracht

Laat u weleens producten fabriceren in de USA, of u koopt weleens (bulk)goederen in vanuit China? Intercontinentale vrachten worden meestal per container vervoerd naar het land van bestemming. Zeevracht is dan een goede optie, mits u de goederen niet morgen nodig heeft. 

In veel gevallen regelt de producent in het buitenland  het vervoer van een container tót aan de kade. Vanaf daar is het uw verantwoordelijkheid dat de goederen in Nederland aankomen. Wij nemen die taak graag over en regelen de complete zeevracht. Dus inclusief:

  • Douane-afhandelingen.
  • Importdocumenten.
  • Haventoeslagen.
  • Verzekeringen.
  • Overslag en/of (tijdelijke) opslag. 
  • Vervoer naar uw gewenste locatie.


Alternatief: trein

Specifiek voor China, Rusland en Oostblok-landen geldt dat het transport per trein een goed alternatief kan zijn. De zogenaamde 'Zijde Route' wordt steeds populairder en is interessant voor zendingen die nét wat sneller (dan zeevracht) geïmporteerd moeten worden. 

Altijd lokaal!

Voor zee- en treinvrachten geldt dat wij nauw samenwerken met (Nederlandse) agenten, die zich gevestigd hebben in alle werelddelen, zodat we altijd 'dicht op het vuur' zitten.

Een goede analyse van de behoeften van uw klanten én uw transportvraag, is voor ons altijd het startpunt. Neem vooral contact met ons op, zodat we met u kunnen meedenken! 

Om terug te gaan naar onze algemene diensten pagina, klik hier.