Logistiek partner
 
+31 (0)499 577271

Wie zijn wij? En hoe werken wij?

Quality Transports is opgericht in 2002. De basis van het bedrijf leunt op ruim 30 jaar ervaring in de transport en logistiek. Met uw transportvraag kunt u op vele plekken terecht. Maar wij doen dingen nét even anders... Hoe dan?! Door ons te onderscheiden op de volgende punten:

Onafhankelijk: wij zijn niet gebonden aan standaard diensten en/of vervoerders. Wij analyseren uw business en bijbehorende transportbehoeften, denken creatief mee in oplossingen, en kiezen telkens de best passende vervoerstroom én vervoerder. Daarbij staan we aan uw kant!

Klantgericht en vraaggestuurd: u hoeft zelf niet te zoeken naar de beste transportoplossing, u heeft 1 partner die alles voor u regelt. Niet alleen het vervoer, maar ook verzekeringen, vrachtbrieven, douane-afhandelingen, opslag, etc.

Flexibel: heeft u haast met uw zending, dan schakelen we met u mee. Wilt u bijvoorbeeld dezelfde dag nog een zending versturen? In 90% van de gevallen lukt dat ons!

Betaalbaar: we hebben een groot netwerk van transporteurs. Daardoor zijn we flexibel en betaalbaar. Hoogwaardige producten vragen om kwalitatieve transportdiensten, maar die hoeven niet per definitie de hoofdprijs te kosten. 

24/7 Persoonlijk: het is wat het is.... Een klein team, geen poespas en altijd persoonlijk contact! Bij ons hoeft u niet 10 minuten in de wacht te staan voor de klantenservice, wij nemen gewoon de telefoon op als u belt. We zijn 24/7 bereikbaar en laten u buiten kantoortijden ook niet in de steek.